Over Ons

Verse Lahmacun bij Bakkerij Dalyan leverancier
Verpakte verse lahmacuns Bakkerij Dalyan
Green icon

Lekker vers en
uniek in smaak

Uw Specialist in Lahmacun - Over ons

Bakkerij Dalyan

Wij zijn een jong en dynamisch familiebedrijf, dat al meer dan 20 jaar actief is in het noorden van Nederland. Dalyan is de specialist in Lahmacun (Turkse pizza). De Lahmacun’s liggen in de schappen van diverse grote Nederlandse supermarkten en ook in veel etnische supermarkten. Daarnaast worden de producten gebruikt door de horeca. Bakkerij Dalyan levert met meerdere bestelbussen dagelijks verse lahmacun door heel Nederland en Europa. Wil je met ons contact opnemen omdat je een vraag of opmerking hebt? We horen graag van je.

Adres van Bakkerij Dalyan

Bakkerij Dalyan

In een moderne bakkerij in Enschede wordt er dagelijks duizenden ambachtelijke producten gebakken en zo weer dagelijks gedistribueerd met een eigen distributie door heel Nederland. Dankzij de hoge kwaliteitstandaarden is Bakkerij Dalyan een onmisbare speler geworden in de etnische foodwereld.

In onze bakkerij in Enschede bakken wij al onze producten zelf. Wij hanteren hierbij een hoge kwaliteitsstandaard. Dit betekent dat wij alleen de beste ingrediënten selecteren voor onze producten. Ook vinden wij het heel belangrijk dat onze producten op ambachtelijke wijze tot stand komen. Bij ons werken daarom alleen de meest vakbekwame bakkers. Heeft u vragen over onze diensten en mogelijkheden die wij u aan kunnen bieden? Wij staan u graag te woord. Daarnaast wat ons uitzonderlijk maakt, is dat wij alles bij elkaar een totaalpakket leveren aan onze klanten in kwalitatieve hoogstaande halalproducten. En bij ons werkt ervaren personeel.

Uw Specialist in Lahmacun

Bakkerij Dalyan