Simit

Simit met cay Bakkerij Dalyan
Clock food

Overleggen

per doos

Simit alleen op aanvraag.

Op basis van uw order maken we de bestelling gereed.

Simit

Simit, ofwel Turkse bagel, is een ringvormig Turks broodje en wordt gemaakt van deeg met sesamzaad erop. In Turkije worden simit als ontbijt, bijgerecht of als tussendoortje gegeten.

Bewaaradvies

Koelkast: (max. 7 °C) ten minste houdbaar tot 4 dagen.

Invriezen: (-18 °C) zie elders op de verpakking.

Ingrediënten:

Simit Bakkerij Dalyan foto 2

01

Meel, zout, zonnebloemolie, warm water (vloeibare) druivenmelasse en witte sesamzaad

Bereidingswijze

Simit Bakkerij Dalyan foto 3

02

Plaats de Simit in een voorverwarmde oven 180 °C / 220 °C en bak deze in ca. 3 min. gaar.

Simit Invriezen

Simit Bakkerij Dalyan

03

Bij een temperatuur van -18°C zijn de producten ten minste houdbaar tot 6 maanden na productiedatum. Na het ontdooien kunnen de producten maximaal 4 dagen gekoeld worden bewaard, bij een temperatuur van maximaal 7°C. Na ontdooien niet opnieuw invriezen.

Bakkerij Dalyan

Adres: Het Poolman 29, Enschede
Telefoon: +31 53 211 1056
E-mail: info@bakkerijdalyan.nl
Logo Bakkerij Dalyan

Uw Specialist
in Lahmacun

Overige Producten

Simit