

Overleggen
per doos
Simit alleen op aanvraag.
Op basis van uw order maken we de bestelling gereed.
Simit
Simit, ofwel Turkse bagel, is een ringvormig Turks broodje en wordt gemaakt van deeg met sesamzaad erop. In Turkije worden simit als ontbijt, bijgerecht of als tussendoortje gegeten.
Bewaaradvies
Koelkast: (max. 7 °C) ten minste houdbaar tot 4 dagen.
Invriezen: (-18 °C) zie elders op de verpakking.
Ingrediënten:

01
Meel, zout, zonnebloemolie, warm water (vloeibare) druivenmelasse en witte sesamzaad
Bereidingswijze

02
Plaats de Simit in een voorverwarmde oven 180 °C / 220 °C en bak deze in ca. 3 min. gaar.
Simit Invriezen

03
Bij een temperatuur van -18°C zijn de producten ten minste houdbaar tot 6 maanden na productiedatum. Na het ontdooien kunnen de producten maximaal 4 dagen gekoeld worden bewaard, bij een temperatuur van maximaal 7°C. Na ontdooien niet opnieuw invriezen.
Bakkerij Dalyan
Adres: Het Poolman 29, Enschede
Telefoon: +31 53 211 1056
E-mail: info@bakkerijdalyan.nl
